مقالات گیاه شناسی,زیست شناسی,تحقیق گیاه شناسی,تعیین عنوان پایان نامه,کتاب گیاهان,عکس گیاه,گل شناسی,گیاه شناسی,تحقیق کشاورزی

مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

دانلود آموزش آشپزی تهیه غذاهای خام

first persian pollenخام‌خواری یک سبک زندگی است که در آن خوردن غذاهای نپخته، پردازش نشده و اغلب ارگانیک بخش اصلی رژیم غذایی را تشکیل می‌دهد. خام‌خواران عموماً اعتقاد دارند که هرچه میزان غذای خام در رژیم بیشتر باشد، برای سلامتی بهتر است. غذاهای آن‌ ها شامل انواع میوه جات، غذای اصلی آن ها سبزیجات و آجیل و خشکبار مانند گردو، پسته، فندق، بادام، انواع جوانه‌ها از قبیل جوانه گندم، عدس، ماش، نخود، سویا و مواد قندی نظیر عسل، کشمش، خرما، انجیر و شکر قهوه‌ای و غیره‌است که به صورت خام و طبیعی مصرف می‌نمایند که می‌توان آن‌ ها را به صورت غذاهای ترکیبی در آورد و مورد مصرف قرار داد.


این ویدیو به آموزش چگونگی تهیه وعده های غذایی با استفاده از مواد خام و بدون نیاز به پخت و پز می پردازد و شامل دستورالعمل تهیه غذاهای سالم و متنوع خام برای صبحانه، ناهار و شام و دسر می باشد.
در این دستورات آشپزی به آموزش تهیه برخی غذاهایی که با استفاده از غلات، میوه ها و سبزیجاتی مانند آووکادو، کدو سبز، جوانه گندم، موز و … آماده می شوند پرداخته شده است.

دانلود مجموعه کامل با حجم 520 مگابایت

رمز:www.p30download.com

به اشتراک بگذارید!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قوانین کپی برداری

تمامی حق نشر مطالب برای "اولین وبسایت گرده شناسی پارسی" محفوظ است.هرگونه کپی برداری بدون لینک دادن به مطلب غیر قانونی می باشد.
گیاه شناسی,تشخیص گیاه,Flower,Pollen Iran,گل,درخت,تحقیق رشته کشاورزی
طراحی و بهینه شده توسط:گروه طراحان مکس دیزان