مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

درخشان کننده و سفید کننده طبیعی با 20 خاصیت بی نظیر در گیاه زردچوبه

تاریخچه زردچوبه به 10 هزار سال پیش بر می گردد.

زرد چوبه دارای فواید و مواد مغذی بی شماری، برای سلامت ماندن بدن است. ما در اولین وبسایت گرده شناسی پارسی به بیان برخی از مهم ترین خواص زرد چوبه می پردازیم.

زردچوبه

منبع جغرافيايي:

زردچوبه در نواحي گرم آسيا و آفريقا کشت مي گردد.

 زرد چوبه حاوی ماده نارنجی رنگ و آنتی اکسیدان است. گیاه زردچوبه به عنوان غذای پوست هزان سال است که در هند و فرهنگ های دیگر در نظر گرفته می شود.

برخی خواص زرد چوبه:

  • کمک کردن به عملکرد مفصل
  • تمیز کردن پوست و نگهداری از کشسانی آن
  • فراهم کردن مواد مغذی پوست
  • سفیدی و درخشندگی پوست
  • براق کننده پوست
  • تقویت فرآیند گوارش غذا
  • ماده نارنجی رنگ موجود در زردچوبه سبب:
  • تقویت سیستم حفاظتی بدن
  • کنترل کننده کلسترول
  • ترویج میزان خون و تقویت جگر
  • حفاظت از سلامتی استخوان ها
  • آنتی اکسیدان موجود در زرد چوبه:
  • تسهیل عملکرد مغز
  • ترویج سلامتی قلب
  • تقویت سیستم حفاظتی
  • حفاظت سلول ها از رادیکال های آزاد مخرب
  • 3 برابر قوی تر از دانه انگور در تمیز کردن مواد مضر بدن
  • خاصيت ضد اکسيدان
  • خاصيت ضد سرطان
  • خاصيت ضد ورم

ما به عنوان یک متخصص گیاه، توصیه می کنیم که از این پس در استفاده از زردچوبه به عنوان یک چاشنی مغذی بیشتر توجه کنید.

از شما برای خواندن این مطلب تشکر می کنیم.

خوب حالا نوبت شماست. نظرتون را درباره زردچوبه در قسمت دیدگاه بفرستید تا دیگران هم استفاده کنند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قوانین کپی برداری

تمامی حق نشر مطالب برای "اولین وبسایت گرده شناسی پارسی" محفوظ است.هرگونه کپی برداری بدون لینک دادن به مطلب غیر قانونی می باشد.
گیاه شناسی,تشخیص گیاه,Flower,Pollen Iran,گل,درخت,تحقیق رشته کشاورزی
طراحی و بهینه شده توسط:گروه طراحان مکس دیزان