مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

سالم ترین نوشیدنی جهان 2

فنجان چای سبز

فنجان چای سبز

در قسمت اول از معرفی چای سبز به عنوان سالم ترین نوشیدنی جهان، با برخی ویژگی های این نوشیدنی معجزه آسا از جمله شادابی و ترمیم پوست بدن و افزایش هوش و عملکرد بدن آشنا شدیم.اما امروز قصد داریم دلایل علمی بیشتری را در قسمت دوم که کاهش 57 درصدی سرطان ها توسط چای سبز تنها گوشه از آن است را به طور کامل بیان کنیم.پس با اولین وبسایت گرده شناسی پارسی در ادامه همراه باشید.

طبق گزارش ها بسیاری از مردم  که از چای سبز استفاده می کنند در مقایسه با افرادی که قهوه مصرف می کنند انرژی آزاد بیشتر و فعال تری دارند .این یکی دیگر از دلایلی که به طور تجربی نشان می دهد میزان کافیین چای سبز برای نیاز بدن کافی و تاثیر مفیدی هم دارد.

هم چنین ،آمینو اسید از دیگر موادی که در ساختار طبیعی چای سبز موجود است که با همراه شدن با کافیین باعث تقویت عملکرد مغز می شود.

چای سبز باعث تسریع سوختن چربی ها و افزایش عملکرد فیزیکی بدن می شود

در این بخش دلایل علمی و هم چنین نتایج برخی مطالعه های علمی چای سبز را خواهید دید.

گیاه چای سبز

اگر به لیست عناصر هر یک از مکمل های چربی سوز نگاه کنید ،چای سبز یکی از آن ها خواهد بود . شاید دلیل آن هم این باشد که چای سبز افزایشگر سوخت چربی و سرعت دهنده متابولیسم و کنترل آن در انسان است.

در یک تحقیق ساده بروی 10 انسان سالم ،چای سبز مصرف انرژی را 4 درصد افزایش داد.

در یکی از مطالعه ها هم افزایش اکسید شدن چربی را به میزان 17 درصد تعیین کرد که چای سبز ممکن است باعث سوختن چربی بدن باشد.

تخفبف وبژه خرید چای سبز لاغری ارسال درب منزل.

کافیین به خودی خود نشانگر توسعه فیزیکی عملکرد  بدن با جابجایی اسیدهای چرب از بافت های چرب ، آن ها را قابل دسترس برای تبدیل به انرژی می کند.

در دو مطالعه متفاوت نشان داد که کافیین به طور متوسط 11 تا 12 درصد باعث افزایش فعالیت فیزیکی می شود.

پس طبق برخی مطالعه ها چای سبز باعث افزایش سرعت متابولیزم  و افزایش سریع سوخت چربی ها در بدن می شود.

آنتی اکسیدان موجود در چای سبز باعث کاهش ریسک ابتلا به انواع سرطان ها است.

چای سبز با قوری و یک فنجان واقعا که می تواند دلپذیر باشد.

بیشتر سرطان ها به دلیل کنترل نشدن رشد سلول ها است. سرطان سلامت بدن را به خطر می اندازند و از دلایل مرگ انسان ها هستند.پس در ادامه متوجه می شویم که مصرف چای سبز می تواند رشد سلول ها را بدرستی کنترل کند.

بسیار آشکار که ، آسیب اکسیدی  در همکاری با گسترش سرطان  فعال می باشد. این درحالی که آنتی اکسیدان ها می توانند تاثیر حفاظتی داشته باشند.

 چای سبز یک منبع عالی از آنتی اکسیدان ها است. پس این نشان می دهد که چای سبز می تواند مبتلا شدن به سرطان را کاهش دهد که باعث ظهور :

سرطان سینه: طبق آزمایشهای پزشکی پس از مشاهده تحقیق های بدست آمده این نتیجه روی خانم هایی که چای سبز نوشیده بودند بدست آمد.کاهش  رشد  22 درصدی مبتلا شدن به سرطان سینه که از رایج ترین سرطان ها در خانم ها می باشد.

سرطان  پرستات: با توجه به این که این سرطان یکی از رایج ترین سرطان ها بین مردان است.یکی از تحقیق ها روی مردانی که چای سبز مصرف کرده اند نشان دهنده این بود که ریسک  مبتلا شدن به سرطان پرستات را 48 درصد کاهش می دهد.

سرطان روده بزرگ: طبق مطالعه روی 69000 زن چینی ثابت شد که نوشیدن چای سبز باعث کاهش 57 درصدی مبتلا شدن به این سرطان می شود.

هم چنین طبق مطالعه های متفاوت ،کسانی که چای سبز می نوشند احتمال مبتلا شدن آن ها به انواع سرطان ها به طور قابل محسوسی کم است.

یک تذکر از اولین سایت گرده شناسی پارسی:

هرگز شیر به چای سبز خود اضافه نکنید! زیرا ارزش آنتی اکسیدان غنی چای سبز را با این کار کاملا کاهش می یابد.

خوب این قسمت هم به پایان رسید. اما هنوز ما با چای سبز در قسمت های بعدی در خدمت شما هستیم.لطفا دیدگاه خود را در مورد قسمت دوم برای ما به اشتراک بگذارید!

تخفبف وبژه خرید چای سبز لاغری ارسال درب منزل.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *