مقالات گیاه شناسی,زیست شناسی,تحقیق گیاه شناسی,تعیین عنوان پایان نامه,کتاب گیاهان,عکس گیاه,گل شناسی,گیاه شناسی,تحقیق کشاورزی

مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

8 تغییر اساسی در سلامتی با کلم+زیبایی پوست

شاید کلم در لیست غذایی بسیاری از شما نباشد. اما با فهمیدن خواص بسیار جالبی که تا به حال هیج کجا شمرده نشده، حتما نظرتون عوض می شود. پس با هم از این 8 شگفتی آشنا خواهیم شد.

آیا با مغذی ترین سبزی آشنایی دارید؟

کلم از خانواده گیاهی براسیکا است. این سبزی به طور طبیعی سرشار از انواع ویتامین های مورد نیاز بدن می باشد. نکته جالب این که شما نیازی به پختن آن ندارید و می توانید حتی خام کلم را مصرف و سریع خواص آن را به بدن منتقل کنید.

برخی فواید کلم برای سلامتی عبارت است از :

  • کلم به طور طبیعی از گسترش سرطان جلوگیری می کند. کلم به عنوان یک مبارز نیرومند ضد سرطان شناخته شده است. ترکیب های موجود در این سبزی حاوی آنزیمی که از رشد تومور ها در بدن جلوگیری می کند.

نتیجه یک بررسی در چین روی زنانی که سبزی های این خانواده مثل بروکلی،کلم و گل کلم را مصرف می کردند این بود که شانس ابتلا به سرطان تنفسی را به شدت کاهش داد.

  • کلم یک ضد التهاب و منبع خوبی برای درمان افرادی که از التهاب رنج می برند.
  • کلم معالج زخم معده است. مطالعه ها نشان می دهد که کلم هم چنین برای افرادی که از درد معده یا گوارش رنج می برند کاملا خوب است.
  • کلم به طور طبیعی سیستم ایمنی را تقویت می کند.پس اگر که می خواهید سیستم بدن قوی داشته باشید از این به بعد کلم را در لیست غذایی خود روزانه استفاده کنید.

ویتامین ث، که در کلم  به وفور یافت می شود بدن را در کنترل رادیکال های آزاد یاری می رساند.

  • کلم هم چنین برای سلامتی چشم خوب می باشد.میزان مصرف بیشتر کلم چشم شما را در خطر کمتر ابتلا به آب مروارید در سنین بالاتر قرار می دهد.کلم سرشار از بتا کاروتن که ماده مفید برای سلامت چشم است.
  • اگر به دنبال سلامتی پوست و زیبایی بیشتر هستید به شما پیشنهاد می کنیم که حتما کلم مصرف کنید. کلم به خاطر منابعی سرشار با رادیکال های آزاد که سبب تغییر در سلامت پوست با تغییر سن می شود مبارزه می کند و پوست را زیبا نگه می دارد.
  • کلم خیلی خوب ماهیچه های بدن را سالم نگه می دارد.یک اسید به نام  lactic acid در کلم موجود که سبب زنده نگه داشتن سفتی ماهیچه می شود.

امیدوارم این مطلب از اولین سایت گرده شناسی پارسی نظر شما را برای مصرف بیشتر کلم جلب کرده باشد.

توصیه می کنیم که کلم را خام بخورید زیرا با پختن بیش از حد ممکن میزان ویتامین موجود آن از بین رود. بهتر که یک سالاد خوشمزه با سلیغه خود تهیه و از خواص سرشار آن برای بدن لذت ببرید.

با کلیک روی g+1  به ما امتیاز دهید!!

به اشتراک بگذارید!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قوانین کپی برداری

تمامی حق نشر مطالب برای "اولین وبسایت گرده شناسی پارسی" محفوظ است.هرگونه کپی برداری بدون لینک دادن به مطلب غیر قانونی می باشد.
گیاه شناسی,تشخیص گیاه,Flower,Pollen Iran,گل,درخت,تحقیق رشته کشاورزی
طراحی و بهینه شده توسط:گروه طراحان مکس دیزان