آموزش آشپزی شب یلدا
کلم پلو شیرازی دستور ویژه سر آشپز از اولین سایت گرده شناسی پارسی
این غذا با کوفته قلقلی درست میشه ولی میتونید از گوشت قیمه هم اضافه کنید.
مواد لازم تهیه غذا
- نیم کیلو گوشت چرخکرده
- ادویه
- نمک
- پیاز
- آرد نخودپی
- دارچین
- زعفران
یم کیلو گوشت چرخکرده رو با ادویه، نمک، یک پیاز رنده شده و دو قاشق آرد نخودچی ورز بدید و کوفتههای ریز درست کنید و توی روغن سرخ کنید.
حالا یه دونه کلمبرگ بزرگ سفید رو رشته رشته خرد کنید و یه تفت مختصری بهش بدید تا کمی نرم بشه. یک پیاز وسه قاشق رب گوجه بهش اضافه کنید. اندازه یک لیوان آبگوشت روی این مواد بریزید و بذارید چند دقیقه بپزه و بعد کوفتههای سرخ شده رو توش بریزید. یک ربع پخت تا کشیدن آب این مایه زمان مناسبیه.
نمک و فلفل و پودر دارچین و زعفران دمکرده رو قبل از کشیده شدن آب مایه توش بریزید.
زمانیکه مایه غذا میپزه، برنج رو آبکش کنید و برنجها رو کمی زودتر از موقعی که برنج سفید میپزید آبکش کنید و لایه لایه از مایه گوشت و برنج توی قابلمه بچینید. برای اینکه غذاتون خوب دمبکشه یک قاشق روغن داغ و نصف لیوان آب داغ روش بریزید و دمکنی بذارید و روی حرارت ملایم برنج رو دم کنید.
زمان پخت:
45 دقیقه
لطفا تصاویر این غذا را برای ما بفرستید تا در صحفه فیسبوک اولین سایت گرده شناسی فارسی با نام خود درج کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید