مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

آموزش آشپزی بادمجان کباب

اولین گیاه شناس پارسی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم تهیه غذا:

  • بادنجان قلمی متوسط شش عدد
  • پیازداغ نصف پیمانه
  • ناردون(انار خشک)نصف پیمانه
  • رب نارنجدو قاشق غذاخوری
  • شکریک قاشق غذاخوری
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه غذا:

 

ابتدا بادنجان‌ها را پوست گرفته، نمک زده، وسط آن‌ها را یک برش می‌دهیم و می‌گذاریم در آبکش یک ساعت بمانند تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس در ظرفی پیازداغ، ناردون، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط می‌کنیم. بادنجان‌ها را شسته خشک کرده سپس در شکم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در روغن داغ شده آنها را سرخ می‌کنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود. برای آماده‌سازی سس آن نیز رب نارنج، شکر، نمک، فلفل و یک پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط کرده و در کنار بادنجان‌ها می‌ریزیم. سپس حرارت را ملایم کرده و در تابه را می‌گذاریم تا سس غلیظ و بادنجان‌ها پخته شوند.

منبع:دستپخت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قوانین کپی برداری

تمامی حق نشر مطالب برای "اولین وبسایت گرده شناسی پارسی" محفوظ است.هرگونه کپی برداری بدون لینک دادن به مطلب غیر قانونی می باشد.
گیاه شناسی,تشخیص گیاه,Flower,Pollen Iran,گل,درخت,تحقیق رشته کشاورزی
طراحی و بهینه شده توسط:گروه طراحان مکس دیزان