مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

آموزش آشپزی بادمجان کباب

اولین گیاه شناس پارسی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم تهیه غذا:

  • بادنجان قلمی متوسط شش عدد
  • پیازداغ نصف پیمانه
  • ناردون(انار خشک)نصف پیمانه
  • رب نارنجدو قاشق غذاخوری
  • شکریک قاشق غذاخوری
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه غذا:

 

ابتدا بادنجان‌ها را پوست گرفته، نمک زده، وسط آن‌ها را یک برش می‌دهیم و می‌گذاریم در آبکش یک ساعت بمانند تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس در ظرفی پیازداغ، ناردون، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط می‌کنیم. بادنجان‌ها را شسته خشک کرده سپس در شکم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در روغن داغ شده آنها را سرخ می‌کنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود. برای آماده‌سازی سس آن نیز رب نارنج، شکر، نمک، فلفل و یک پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط کرده و در کنار بادنجان‌ها می‌ریزیم. سپس حرارت را ملایم کرده و در تابه را می‌گذاریم تا سس غلیظ و بادنجان‌ها پخته شوند.

منبع:دستپخت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *