مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

آموزش آشپزی بورقی ترکیه

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • پنیر فتا: ۲۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ درشت: یک عدد
  • جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
  • نعناع: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
  • شوید: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
  • خمیر یوفکا یا فیلو:۸تا۱۲ ورقه
  • روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه غذا :

۱ – در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.

۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.

۳- روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.

۴ – با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

منیع: دستپخت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *