مقالات گیاه شناسی,زیست شناسی,تحقیق گیاه شناسی,تعیین عنوان پایان نامه,کتاب گیاهان,عکس گیاه,گل شناسی,گیاه شناسی,تحقیق کشاورزی

مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

دستور آشپزی سوپ بروکلی

اولین سایت گرده شناسی پارسی آموزش اشپزی سوپ بروكلي ،يكي از سالمترين غذاهاي پيشنهادي رژيمي است كه ميتوانيد هم كالري مورد نياز خود را با ميل كردن آن تامين كنيد و هم از فوايد بيشمار موجود در آن بهره مند گرديد. كلم بروكلي تازه را بعد از خريد به مدت 3 روز ميتوان نگهداري كرد.

بروکلی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم غذا:

  • بروكلي / يك كيلو
  • برگ و ساقه كرفس / دو برگ
  • خامه كم چرب / 1 پيمانه
  • عصاره گوشت مرغ / 1 پيمانه
  • روغن زيتون / به ميزان لازم
  • جعفري، شويد، مرزه خرد شده / 3 قاشق غذاخوري
  • پيازچه خرد شده / 3 عدد
  • نمك و فلفل / به ميزان لازم

طرز تهيه غذا:

بروكلي را بعد از شستن و جدا كردن قسمت ساقه بخار پز كرده و سپس خيلي ريز خرد كنيد. برگ و ساقه كرفس را بسيار ريز خرد كرده و روي حرارت بسيار ملايم با 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون تا وقتي كه خوب نرم شود تفت دهيد. پيازچه ريز خرد شده را نيز اضافه كنيد. سبزيجات معطر را نيز اضافه كنيد.

در آخر بروكلي و بقيه سبزيجات نيم پز شده را مخلوط كرده و آب مرغ و يك ليوان آب جوش را به مخلوط اضافه كنيد و به مدت 25 دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد. سپس سوپ را از روي حرارت برداشته و بوسيله ميكسر و يا گوشتكوب برقي له كنيد تا سوپ نسبتاً رقيقي بدست آيد. 5 دقيقه ديگر روي حرارت ملايم قرار دهيد. و در انتها ميتوانيد روي آنرا با خامه و يا بروكلي تزيين كنيد.

منبع: مامي سايت

به اشتراک بگذارید!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قوانین کپی برداری

تمامی حق نشر مطالب برای "اولین وبسایت گرده شناسی پارسی" محفوظ است.هرگونه کپی برداری بدون لینک دادن به مطلب غیر قانونی می باشد.
گیاه شناسی,تشخیص گیاه,Flower,Pollen Iran,گل,درخت,تحقیق رشته کشاورزی
طراحی و بهینه شده توسط:گروه طراحان مکس دیزان