مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

آموزش آشپزی ساندویچ قارچ کبابی

اولین گیاه شناس پارسی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم تهیه غذا:

  • قارچ متوسط هشت الی نه عدد
    سیر دو حبه
  • روغن زیتون دو الی سه قاشق غذاخوری
  • سرکه سه قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک به میزان لازم نان تست
  • چهار عدد کاهو و گوجه‌فرنگیبه میزان لازم
  • پنیر موزارلابه میزان لازم

طرز تهیه غذا:

سیرها را خرد کرده و با روغن زیتون، سرکه، فلفل و نمک مخلوط می‌کنیم. قارچ‌ها را به مدت دو ساعت در این مخلوط می‌خوابانیم. سپس قارچ‌ها را ورقه کرده، روی کباب‌پز حرارت می دهیم تا نرم شود. روی نان تست،
پنیر می‌ریزیم و روی آن، قارچ و برگ کاهو و گوجه‌فرنگی حلقه شده می‌گذاریم و نان دیگر را روی آنها قرار می‌دهیم.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *