طرز تهیه دسر یخی ریواس و تمشک
در یک تابه، کره را روی شعله ی نسبتاً زیاد آب کنید. ریواس را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا نرم شود. از روی شعله بردارید. تمشک، ، آب آگاوه، وانیل، دارچین و آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید. کنار بگذارید تا خنک شود.
2. در هر یک از فنجان ها 180 گرم ماست بریزید. روی آن را با نصف فنجان مخلوط تمشک و ریواس و 1/4 فنجان شیرینی گرانولا پر کنید. هر ظرف را با برش لیموترش و برگ نعنا تزئین کنید و فوراً سرو کنید.
کارت شارژ بخر،جایزه رایگان بگیر!
مواد اولیه :
برای 4 نفر
کره 2 قاشق سوپخوری |
ریواس 2 فنجان (تازه، خرد شده) |
تمشک 2 فنجان (تازه) |
آب آگاوه 1/4 فنجان |
وانیل 1 قاشق چایخوری |
دارچین 1/4 قاشق چایخوری (آسیاب شده) |
آب لیمو ترش 1 تا 2 قاشق سوپخوری |
ماست وانیل و عسل 1 لیتر |
لیمو ترش 4 برش |
گرانولا 1 فنجان (گرانولای جو و عسل) |
برگ نعنا جهت تزئین (در صورت تمایل) |
پاسخی بگذارید