مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

طرز تهیه دسر یخی ریواس و تمشک

در یک تابه، کره را روی شعله ی نسبتاً زیاد آب کنید. ریواس را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا نرم شود. از روی شعله بردارید. تمشک، ، آب آگاوه، وانیل، دارچین و آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید. کنار بگذارید تا خنک شود.
2. در هر یک از فنجان ها 180 گرم ماست بریزید. روی آن را با نصف فنجان مخلوط تمشک و ریواس و 1/4 فنجان شیرینی گرانولا پر کنید. هر ظرف را با برش لیموترش و برگ نعنا تزئین کنید و فوراً سرو کنید.


کارت شارژ بخر،جایزه رایگان بگیر!

مواد اولیه :

برای 4 نفر
کره 2 قاشق سوپخوری
ریواس 2 فنجان (تازه،‌ خرد شده)
تمشک 2 فنجان (تازه)
آب آگاوه 1/4 فنجان
وانیل 1 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری (آسیاب شده)
آب لیمو ترش 1 تا 2 قاشق سوپخوری
ماست وانیل و عسل 1 لیتر
لیمو ترش 4 برش
گرانولا 1 فنجان (گرانولای جو و عسل)
برگ نعنا جهت تزئین (در صورت تمایل)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قوانین کپی برداری

تمامی حق نشر مطالب برای "اولین وبسایت گرده شناسی پارسی" محفوظ است.هرگونه کپی برداری بدون لینک دادن به مطلب غیر قانونی می باشد.
گیاه شناسی,تشخیص گیاه,Flower,Pollen Iran,گل,درخت,تحقیق رشته کشاورزی
طراحی و بهینه شده توسط:گروه طراحان مکس دیزان