مقالات گیاه شناسی,زیست شناسی,تحقیق گیاه شناسی,تعیین عنوان پایان نامه,کتاب گیاهان,عکس گیاه,گل شناسی,گیاه شناسی,تحقیق کشاورزی

مرکز مشاوره تخصصی 

Get Adobe Flash player

کدام میوه ها را باید در پاییز خورد

پاییز فصل غذاهای عالی و در دسترس و البته مقرون بصرفه ایست که می‌تواند کارهای زیادی مانند پیشگیری از سرماخوردگی و درخشان کردن پوستتان انجام دهند. اضافه کردن این مواد غذایی فوق العاده پاییزی به رژیم غذایی‌تان،کار بسیار آسانی است.

 


ونوس حشره خوار اصل
سیب

این میوه‌ی ترد، فواید زیادی دارد: یک سیب حاوی مقدار زیادی فیبر است و ۱۴ درصد از مقدار ویتامین C توصیه شده‌ی روزانه را تامین می‌کند. سیب می‌تواند به تمرینات ورزشی شما نیز کمک کند، چرا که حاوی آنتی اکسیدان کوئرستین است که اکسیژن بیشتری برای ریه‌های شما فراهم می‌آورد. یک کاسه سیب روی میزتان قرار دهید تا هم یک دکور زیبا در خانه داشته باشید و هم یک میان وعده‌ی سریع.

گل کلم

اگر پرتقال دوست ندارید، بجای آن از گل کلم استفاده کنید! فقط یک وعده سبزیجات، ۷۷ درصد از ویتامین C توصیه شده‌ی روزانه را تامین می‌کند. همچنین حاوی آنتی اکسیدان‌های ضد چین و چروک و یک ترکیب ضد سرطان به نام سولفورافن هم می‌باشد.آن را بصورت خرد شده در یخچال نگه دارید تا یک میان وعده‌ی خام و سریع داشته باشید و یا آن را با کمی کره تفت دهید و همراه با ناهار یا شام مصرف کنید.

گردو

گردو سرشار از مواد مغذی مفیدی مانند کاروتنوئیدهای ضد رادیکال آزاد، ویتامین A (برای ترمیم پوست) و بتاکاروتن است که به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان کمک می‌کند. می‌توانید آن را در سوپ بریزید یا کباب کنید و رویش کمی دارچین و کره بریزید تا شیرین و خوش طعم شود!

انار

بر طبق مطالعه UCLA،آب انار حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است. دانه‌های این میوه حاوی مقدار زیادی فلاونوئید و پلی فنل‌های ضد چروک مانند فولات می‌باشند، که خطر افسردگی را کاهش می‌دهد. دانه‌های انار را در سالادتان بریزید تا به آن حالت تردی دهد یا آنها را به تنهایی بعنوان یک میان وعده مصرف کنید.

کلم پیچ

کلم پیچ حاوی ویتامین های E، C و A است. برای افرادی که سبزیجات دوست ندارند اما می‌خواهند سالم غذا بخورند، می‌توان آن را در بعضی غذاها طوری بکار برد که مشخص نشود. این برگ سبز حاوی منگنز، آهن، کلسیم، پتاسیم و سولفورافن است که به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می‌کند. مقداری از آن را در اسموتی بریزید یا آن را جایگزین کاهو در سالادتان کنید.

نارنگی

شاید نارنگی کوچک باشد، اما یک عدد از آن، ۴۰ درصد ویتامین C توصیه شده‌ی روزانه را برایتان تامین خواهد کرد. نارنگی یک منبع عالی از بتاکاروتن است که می‌تواند پوست را درخشان کند و از چین و چروک جلوگیری کند. بعنوان یک میان وعده‌ی سریع و خوشمزه، آن را درکیفتان بگذارید و هنگامیکه بیرون می‌روید از آن استفاده کنید.

کدو تنبل

فرقی ندارد که آن را بصورت کلوچه مصرف کنید یا به شکل نان یا پوره، کدو تنبل حاوی مواد مغذی زیادی است. یک فنجان از این ماده، بیشتر از ۱۰ درصد نیاز توصیه شده‌ی روزانه به فیبر و همچنین همه‌ی ویتامین A مورد نیاز برای تقویت سیستم ایمنی و سلامتی پوست را فراهم می‌کند. پوره‌ی کدو تنبل را برای بهتر شدن طعم به اسموتی اضافه کنید یا دانه‌های آن را بصورت تخمه با نمک مصرف نمایید.

کلم بروکسل

کلم بروکسل سرشار از فیبر و ویتامین C می‌باشد و همچنین منبع خوبی از ویتامین A، پروتئین (نصف فنجان کلم بروکسل، دو گرم پروتئین دارد)، آهن، و پتاسیم است. آن‌ها را خرد کنید و با کمی روغن زیتون یا کره سرخ کرده و همراه غذا مصرف نمایید.
منبع: شفاف

به اشتراک بگذارید!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

قوانین کپی برداری

تمامی حق نشر مطالب برای "اولین وبسایت گرده شناسی پارسی" محفوظ است.هرگونه کپی برداری بدون لینک دادن به مطلب غیر قانونی می باشد.
گیاه شناسی,تشخیص گیاه,Flower,Pollen Iran,گل,درخت,تحقیق رشته کشاورزی
طراحی و بهینه شده توسط:گروه طراحان مکس دیزان